Nadine en Tommy: Wat zijn wij blij met onze nieuwe tuin! Sander stond voor een pittige opdracht: een duurzame en toekomstbestendige tuin maken van ons kleine stadstuintje. Het resultaat is schitterend. Het grootste deel van de nieuwe tuin bestaat uit het mooie en warme Douglashout. Sander legde samen met Luca een zwevend vlonder waardoor het regenwater goed de bodem in kan trekken. Van hetzelfde hout maakte hij superstrakke zitbankjes, plantenbakken en een omkisting voor twee rainblocks (een moderne vorm van een regenton). Het geheel wordt opgefleurd door frisgroene bodembedekkers en een leuke perenleiboom. Omdat we geen achterom hebben, moest alles door ons kleine huisje naar de tuin: dat was een hele klus. Maar in twee dagen tijd vond de complete metamorfose plaats. Petje af voor het harde werken, de goede communicatie en Sanders deskundigheid! We genieten nu met volle teugen van een stijlvolle, gezellige en duurzame tuin. 

Joop: Van oer bos naar cottage garden.

Laat ik eerlijk zijn, ik ben geen plantjes mens, en mijn bestaande tuin was door gebrek aan onderhoud verworden tot een oer bos.Zoals ze zeggen karakteristiek.En daar moest iets aan gebeuren.

En zie daar, met de hulp het advies en een beetje sturing van Sander, is het geheel volledig omgetoverd in een zee van kleuren geuren en planten.Had niet verwacht dat zo'n klein stadstuintje zoveel plezier kan geven.

Mijnheer en mevrouw Ellens: We zijn uitermate tevreden over de plaatsing van de schutting en de manier waarop gecommuniceerd werd. Kwaliteit materiaal en uitvoering tot onze volle tevredenheid.

Henny Hoogendoorn: 25 meter schutting geplaatst, dit is een plaatje geworden, echt een aanrader deze VAKLUI !!!!!!! er word netjes en met veel gevoel voor de wensen van de klant gewerkt. bedankt Sander en succes verder. 

Patricia Heemskerk-de Jong: Mooie duidelijke offerte is er gemaakt. Onze wensen konden we aanpassen. Sander en Martijn raadden aan om de tegels in het echt te bekijken, dit was een goede tip want we zijn op een heel andere tegel uitgekomen. Heel aardige mensen en ze hebben een mooi resultaat geleverd. Wij zijn erg blij met de tuin en als het inveegzand weg is kunnen we optimaal gaan genieten!!

Frank Lubbers: Onze koivijver moest voorzien worden van een houten hardhouten rand en een vlonder voor het filter. Sander is eerst komen kijken naar de situatie. Hier nam hij uitgebreid de tijd voor. Vervolgens kwam de offerte snel. Zeer gedetailleerd en we hebben de opdracht aan Leuverink Tuinen gegeven. Inmiddels zijn de rand van de vijver alsmede de vlonder voorzien van mooi hout. Vakwerk en zeker aan te raden.