U heeft de ideeën, wij de vakkennis om u te adviseren en te inspireren. Vastomlijnde plannen of vage ideeën, we nemen de tijd om uw wensen te leren kennen en om te zetten in een ontwerp.

Inventarisatie wensen tuinontwerp

Een tuinplan begint altijd met een goede kennismaking. Of het nou om een nieuwe aanleg, renovatie of alleen een terras gaat. Voor de klant is het belangrijk om een goed gevoel bij de hovenier te hebben. Een tuin leg je immers niet voor een korte periode aan.

Na inventarisatie van de wensen schetsen we gezamenlijk de nieuwe tuin of aanpassing. Indien gewenst kan dit worden omgezet in een definitief ontwerp. Echter doordat wij kiezen voor korte lijnen en duidelijke communicatie kunnen we vaak met een schets met maatvoering volstaan.

Inrichting tuin

Bij het inrichten van de tuin houden we behalve met uw wensen ook rekening met de aanwezige inrichting van de tuin en het type huis, een bestaand terras of erfafscheiding en de omgeving om uw woning. Op basis hiervan adviseren wij diverse materialen en geven wij een beplantingsadvies. Uiteraard kunt u de beplanting volledig zelf uitzoeken. Ook kunnen we samen met u een sortiment uitzoeken. Op basis van onze vakkennis kunnen wij u goed adviseren.

Wij zijn niet gebonden aan één leverancier of fabrikant. Uiteraard zijn er materialen waar veel mee gewerkt wordt, maar heeft u zelf ergens een type steen of houtsoort gezien, dan kunnen wij die vaak gewoon leveren. Tijdens het eerste gesprek ontvangt u ook een aantal brochures met informatie over diverse materialen.