Zaterdag 28 maart 2015 organiseren Leuverink Tuinen en Energieke Tuinen een tuininspiratie / plant promotie ochtend. Ons doel is met u in contact te blijven en u te stimuleren om meer natuur en leven in uw tuin te krijgen door het toepassen van planten. Hoe kunnen wij dit beter doen dan middels het organiseren van een bijeenkomst tussen de planten. U bent van harte welkom tussen 8:00 en 11:30 uur; er is vrije inloop.

Een tuin waarin je de natuur kunt zien, voelen, horen, ruiken én proeven. Dat is een Levende Tuin. Met veel groen en natuurlijke materialen. In zo'n oase is het heerlijk toeven, voor mens én dier. Bovendien biedt een levende tuin tal van voordelen. Zo geeft het energie en voert het regenwater af. Daarnaast verhoogt zo'n tuin de waarde van uw woning.

Tijdens de ochtend in Boskoop staan wij klaar om uw tuinvragen te beantwoorden en u rond te leiden over de boomkwekerij groothandel. Ook is er gelegenheid om tegen een scherpe prijs beplanting uit te zoeken en mee te nemen. Gelijk meenemen hoeft natuurlijk niet, wij kunnen de beplanting ook bezorgen en voor u inplanten. Deze ochtend is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u op geen enkele wijze tot aankopen.

Bij aankomst kunt u zich melden in de kas links naast de ingang. Daar wordt u ontvangen met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Aanmelden is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Uiteraard zijn uw vrienden, familie of kennissen ook van harte welkom.

Greenlink BV
Duitslandlaan 2, 2391 PA Hazerswoude